23:13

Klockan är mycket, iaf i min värld. Ögonen är svullna, jag lider. Näsan rinner, men jag orkar inte snyta mig. Jag får skylla mig själv. Jag börjar bli förkyld! Tack Sara och Tobbe!

Imorgon ska Sara inte dricka kaffe på hela dagen. Jag kommer försöka glömma min förkylning och njuta när Sara går runt med abstinens-huvudvärk. Skadeglädje RULES! :D

Good night! :)

EDIT -  Hon gav upp direkt! Det första hon gjorde när vi kom fram til Arboga var att köpa kaffe.... :P

Alla definerar lycka på olika sätt...

Jag kallar mig för världens största tidoptimist. Antingen är jag det, skjuter upp allt i tron om att jag har jättemycket tid kvar, eller så är jga bara lat.

Som det där med städningen. Skulle ha börjat för en timme sen.
Jag tycker att äta bokstavskex är mycket roligare så därför har jag gjort det i en timme nu. Hade jag varit lika glad om jag hade städat i en timme? ;)
Sockret satte sig på det rätta stället! Humöret! :D


Som en debatt mellan sossarna och moderaterna...

Den här dagen började precis som igår! Scary på något sätt! :P
Vaknar runt sju ungefär, men vaknade nu i soffan! Med datorn framför mig. Precis som igår men jag fattar inte hur jag kom till soffan, och med datorn! Har aldrig trott att jag nånsin skulle gå i sömnen!

Jag kan inte somna om. Pruttkudde!
Jag bestämmer mig för att fortsätta på boken men jag kommer kanske hundra sidor fram i boken och somnar igen efter en timme drygt. Vaknar nån gång efter tio och ser ett sms från Sara. Precis som igår, men då var det Micke!
Hon undrar om det bli nån mattesession och nörden inom mig skuttar!
Matte! På en söndag?! Kan det bli bättre?!

Så det blir jag, Tobbe och Sara. Sara och jag bollade fram och tillbaka om vem som skulle ringa till Kevin. Det visade sig att vi båda har en viss rädsla för att ringa till honom :P
Sara är rädd för att hon inte vill prata tyska med Klaus (vem är det?!). Hon är rädd för att prata tyska men har pluggat det i fyra år :P Hon slutar aldrig att förvåna mig haha.
Jag var bara feg så mitt argument var väl inte så kraftfullt jämfört med hennes. Det var som en debatt mellan sossar och moderater. De försöker bara skylla ifrån sig haha!
Fast jag var ju ändå den som fick ringa. Han var på cykelträning och skulle inga mig sen (SUPRISE!!!!!) :P

Innan klockan slår tre ska jag panikstäda övervåningen. Tre timmar har jag på mig. Det kommer bli tight om tid!

Lördag den 30:e

Oj, har inte varit nån fartfylld dag idag precis. Vaknade vid sju ungefär och insåg att jag glömt både datorn och TV:n på när jag somnade vid tolv ungefär. På skärmen fanns ett meddelande från Lina på MSN vid ett. Sover du aldrig, människa?! :P

Låg och drog till halv nio. Och drog impulsivt fram engelskaboken som ska vara klar om en vecka. Lyckad planering. Naaat!
Det var då alla tankar om skolbytet dök upp. Kunde inte sluta tänka på det så det blev ett inlägg om det. Orkar inte dra upp allt igen utan det får vara. Mår faktiskt mycket bättre nu än för några timmar sen.
Så vad hände med boken? Jag läste två kapitel och sen slocknade jag. Ögonblickligen. Boken var inte tråkig, utan jag var bara oerhört trött! Tror jag också börjar dra på mig en förkylning haha! Och ovanligt då de flesta jag umgås med är det också. Visste inte att det var smittsamt (A)

Jag vaknade runt halv två av ett sms av Micke. Då hade jag sovit i kanske tre timmar och kände mig fortfarande lika död och nere.
Flåsade som en kräkande katt på cykeln och var ganska slut när jag var framme hos Martin. Ingen mat på hela dagen och det kändes på sitt lilla sätt ^^
Så där satt vi. Martin, Micke och jag på Martins rum som många gånger tidigare. Framför datorn. Vissa saker ändras inte haha
Vi spelade Tekken 3 ett tag och jag klagade lite över hur hungrig jag var och klockan fyra åt jag det första för dagen!
Du ska nog inte klaga så mycket över bröllopstårtan du får, Sara ;)

Vi cyklade vidare till Botten och satte oss ner där i nån timme och bara pratade. Mest om mitt skolbyte men lite annat. Var skönt att få andras åsikter om just ett skolbyte, även om de inte var opartiska ;)
Var lite tveksam till att åka dit men det känns skönt nu efter. Ville ju inte dra ner hela stämningen med mitt ångestbabblande haha :P

Så resten av dagen får ägnas åt boken. Kommer nog bli skönt att koppla bort allt och bara läsa och ta det lugnt. Om allt tämmer så blir det en mindre mattesession med ligan. Vi kallas ju inte för töntar för ingenting ;)


En tvekan

Känner mig lite som en uppblåst kanin. Ögonen på var sin sida om munnen, näsan i pannan och öronen sitter någon...annanstans.

Har precis mejlat syon på Ullvi och just nu lutar det åt just Ullvi. Det är ju lite blandade känslor. Det vore skönt att slippa Vasa och alla gloende elever, men samtidigt så skulle det kännas tomt utan resten av ligan. Skulle vara tvungen att börja om på ny kula helt själv. Inga andra som jag kan stötta sig på om det behövs.
Senast jag gjorde det slutade helt fel. Jag satt i min trappuppgång mellan lektionerna och var livrädd att gå ensam. Är väl den upplevelsen som fortfarande får mig att tveka.
Vore så himla skönt att lämna Vasa men det finns ändå en gnagande känsla i huvudet som på nått säger att allt bara är fel.
Och det är det ju. Jag kan älta mig i detta och försöka intala mig att det bara är en fas. Men hur säker kan jag vara att den bara varar i nån vecka till?

Så här har jag tänkt de senaste 48 timmarna. Men mejlet är skickat. Hur jag känner när syon ringer kan jag inte veta. Allt har bara gått i en berg- och dalbana de senaste timmarna.
Jag vill lämna Vasa, men inte ligan. Om livet ändå vore enkelt... Kungsörs kommun tillåter väl inte det...

Ännu en dag

On the days when somehow everything goes wrong
With bad timing
And I almost hate myself

I lose composure
And can hardly be kind to others
And I get more depressed

Allt på en och samma gång

Livet handlar om kompromisser och prioriteringar. Ibland vet jag inte hur jag ska välja. Ibland är det väldigt lätt. Ibland inte.
Idag är en sån där dag som allt bara skiter sig.
Gjorde världens tabbe och jag ber tusen om gånger förlåt, Micke. Jag vet verkligen inte vad som flög i mig. Panik?
I så fall undrar jag bara varför. Varför jag inte bara sa som det var? Skäms otroligt mycket just nu.
Jag kanske överdriver. Kanske, kanske inte men ärlighet varar längst. Och återigen, varför jag inte var det vet jag inte.

Inget annat än panik är vad jag känner just nu. Jag skulle göra om matten och göra historian idag men klockan är nu åtta och jag har inte ens ätit middag.
Tror jag får skippa det idag med och plugga på. Plugga, plugga, plugga, plugga. Jag har allvarligt tappat livslusten. Inte ens den där Tom och Jerry-videon kan få mig glad.

Den där musen

Ska försöka sluta tänka negativt nu. Lägger upp den här videon bara för att jag garvade ihjäl mig åt den när jag var liten.
Tom och Jerry blir aldrig tråkigt! :D
Luta er tillbaka och njut!



Självständighet

Det har varit en tung dag. Vill sjunka genom stolen och bli en prick. Kan säga som Sara att mitt liv är en suck.
Det känns bara tomt. Varken glad eller ledsen. Jag är bara en känslolös hög. En känslolös hög som inte kan få ett enda mattetal rätt.

Det är stunder som dessa som folk tycker att man borde lära sig självständighet. Att kunna ta saker som de kommer och ta sig över dem om de kommer i form som hinder. Men jag kan inte. Jag är den som klättrar sakta över dem. Med mycket hjälp från andra.
För vad skulle jag göra utan er? NV-ligan...
Jag är inte en sån person som kan gå runt helt ensam och låtsas som om allt är okej, tom toppenbra.
Jag har gjort det en gång tidigare, vandrat omkring i en helt främmande skola, själv men då ledde det misstaget att börja i E-tuna till Ulvesund i Kungsör.
Just nu ser jag inget bra slut. Allt är som en dålig film (troligtvis amerikaniserad) Usch, det känns hemskt att behöva skriva det här men vet inte hur jag hade sagt detta. Hade säkert bara gapat som en fisk. Munnen rör sig men orden kommer inte, så det får bli så här.

Nej, vi (åtminstone några av oss) får dra upp humöret, eller åtminstone några centimeter för vi behöver det. Men hur?
En hamburgare på McDonalds imorgon kanske hjälper ;)

Jag får skatta mig lucklig att jag har NV-ligan :)

Nej, det gick inte som planerat

Åkte hem tidigare idag och skippade därmed matten. Dumt, Thomas. Riktigt dumt!
Har suttit i flera timmar och räknat och vad har vi för resultat? Räknat tio tal. Fem klararde jag utan problem. De andra fem har jag varit tvungen att räkna om. Många gånger. Väldigt många gånger. Sen så gav jag upp och har nu tre olösta tal. Så jag fick sju tal gjorda på cirka 4 timmar. Det värsta var att dessa var A-uppgifter. A-uppgifter my ass heller!

Nej, får ta det med lärarn imorgon för just nu kan jag inte tänka klart. Matte är farligt = VSB (jag var bara tvungen, men det är nog inte många som fattar höhö ;)

Ska ta och varva ner hjärnan o´nu och sen ska jag snarka. Sammanfattning efter första bloggdagen är sju inlägg. För många men vad ska man göra ;) Måste ju ta igen på nåt sätt :P


Vänner






Vänner när det är som bäst ^_^

Nikon D90...w0000t?!



Kan vi förvänta oss ett stort prisfall för D60 och D80? *håller tummarna!*

Tårtsmakaren

Har testat tre sorters rullstårta nu. Det kanske låter lite men det är väldigt mycket när jag tar 10 centimeter från varje så kan jag känna smaken upp i näshålan. Kokos, mjölkfyllning(?!) och vit choklad. Mastigt värre! :P
Jag är tydligen en rulltårtssmakare åt min farbror. Han ska åka till Vietnam i september och det står nu en massa kakor och godis i köket. Den där jogginrundan tänker jag definitivt ställa in! Ska sitta i mitt hörn och äta rulltårta idag. Härligt!

Vårt jämrande om skolan har fortsatt idag. Vi låter som griniga pensionärer som inte fått sin dagliga blodpudding!
Kanske t.o.m värre. Jag vet inte hur vi ska sluta klaga, men jag tycker vi förtjänar det! Dessutom så har Vasa inte så många bullar... ;)
Dagens citat står min dammiga svenskalärare för:

''Det är ju inte korvstoppning vi håller på med!''

Vad säger du, Sandra. Kan du få något perverst ur den kommentaren? ;)

Att testa vingarna en gång till

Kan man bli ringrostig i bloggning? Fingrarna känns stela som fiskpinnar (frysta) och kontoret där uppe ekar tomt.
Vet liksom inte vad jag ska skriva. Känns lite som på prov. Bara det står mycket så ser det bra ut. Behöver inte ha något med frågan att göra. Är liksom bara att flumma så mycket det går och du har garanterat ett MVG. Det kan hela NV07 bevisa.

Och på tal om NV (alla suckar och ögonen rullar runt, runt, runt). Vasagymnasiet är hemskt! Punkt...Punkt, punkt, punkt!
Saras symboliska jittrande om luftslott och politiska konspirationer (nu hittar jag på för jag kommer verkligen inte ihåg vad hon säger. Poff så är det borta liksom, men luftslottet är sant) har väl varit
höjdpunkten för allt symboliskt snack om hur illa allt är och hur vi lider. Vad hon menade med just luftslottet vet jag inte haha. Men visst skrattade jag när hon nämde det. Varför vet jag inte. Det var kanske åt den där alkisen som hon berättade om hon träffade när hon stod och väntade på vid bussen för några dagar sen. Han verkar vara en rolig liten prick!

Det kanske är tydligt men som fått en rejäl pik i detta inlägg. Har tänkt pika någon i NV-ligan varje tisdag. Och det första offret är det ju ganska tydligt. Om ni inte klurat ut vem det vara så var det Sara. Jag skulle faktiskt vara hedrad att vara första offret. Så sträck på dej när du läser detta, Sara!

Och jag som hade problem med att komma på vad jag skulle skriva! Detta var ju urkul! Ska börja klura på nästa person. Någon frivillig?

RSS 2.0