Vänligen / Hans Ringström

Hej Thomas !


När det gäller den enkät och de samtal som nu genomförs av Camilla så görs de just därför att våra politiker vill veta hur det gått med överflytten.

Resultatet av enkäten kommer att presenteras för politikerna i sin helhet dels i form av alla siffror men även i form av eventuella slutsatser som går att dra.
Ni elever och era föräldrar kommer att få exakt samma material och redovisning.

Hur vi går vidare med resultatet av enkäten beror på vad resultatet visar. Det är svårt att ha en handlingsplan för det innan vi vet hur pass nöjda / missnöjda ni och era föräldrar är.


Som du vet så hade vi mycket kort tid på oss i våras för att genomföra det politiska beslutet som fattades och det fanns inte så mycket mer att informera om innan ni besökt skolorna i Köping och Arboga.

All energi lades på att lösa kursplaner och annat praktiskt så att ni skulle kunna få dessa besked. Det är rektor som har ansvaret för personal och elever och därför var det rektor som informerade er.

Att det fanns mer information till niorna berodde på att det fanns mer att informera om redan från början.

Både politikerna och jag vet att många av er elever är besvikna över både själva beslutet och hur det sedan genomfördes. Det är därför vi nu försöker göra det bättre när det gäller industriprogrammet framtid. Det är även så att vi haft mer tid på oss denna gång.


Vänligen,

Hans Ringström

Ok, kära Ringström! Du kan ta och stoppa upp dina ord där solen inte skiner!
Det enda jag kan tolka utifrån detta svaret är att Kungsörs kommun handlar först, tänker sen! En tidigare teori som redan bevisats....

Skriv med egna ord
Postat av: lina

thomas! sluta göra mig deprimerad eller förbannad :P haha

2008-10-21 @ 10:15:20
Postat av: Sandra

Fy fan vilken negativ enkät jag skrivit, bara hackat på kommunen ;)

2008-10-22 @ 22:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0