Jag gräver bland soporna

Ja, vilken dag. Tänkte ''Ja, det är fredag. Vad kan gå fel?''. Något jag måste lära mig är att inte ha för höga förhoppningar för mitt humor tog en rejälvändning samma stund jag steg in på spanskan. Det är ju aldrig kul att bli dumförklarad av sin lärare. Kult är det verkligen inte!
Dagen flöt på, jag höll på att avlida på matten och sen. Sen fick jag det jag väntat på i en hel vecka! Mitt fysikprov! G rullade förbi mina ögon och jag tog mitt prov. Läste ''34p'' på framsidan. VG. VG?! OMFG! WHAT?! Lycklig?! JAAA!
24/27 G-po'ng och 10/17 VG-poäng! I'm a happy son of a bitch! Och förlåt Sara för mitt oacceptabla beteende idag. Jag har faktiskt också mina dippar ibland ;) Och jag får samtidigt tacka dig :) Ditt tabbe gjorde min dag :) Fnissar faktiskt nu...asgarvar också. Det var faktiskt roligt :P

Usch, kan inte somna (om det nu inte märks att klokan är över två haha). Är helt slut psykiskt och fysiskt men kan ändå inte sova. WTF?!
Moffarkvällen hos Martin med Lina startade jättebra. Vi ställde hans video på mattan och efter ett dussin elstötat kunde han konstatera att hans video nu var trasig och ej användbar. Så det där med film sköt vi upp ett tag och koncentrerade oss på pizzan istället. Något jag nu blev väldigt sugen på!

Filmen vi tills lut såg på var fjärde Harry Potter filmen... ville ju för fan se Kung fu panda men min externa hårddisk bestämde sig för att lägga av. Men kom igen! Vi kollade på den, åt chips och godis och jag somnade till Linas flämtningar till skratt. Trodde faktiskt för en stund att hon hade dött... ^^

Jag kan praktiskt taget KÄNNA de svarta ringarna under ögonen. Tvättbjörn är det första jag kommer att tänka på.
Ska fan inte göra ett piss i helgen. Tog hem matten men den kommer fan inte lämna väskan i helgen! Tänker istället rota runt i huset efter vad som för andra människor är ett liv. Nånstans måste det ju ändå vara...

Skriv med egna ord
Postat av: Sara

Haha de är lugnt :P Jag var ju så inne i mitt historiaprov att jag helt glömde fråga dig hur det gick på fysiken...haha, inte okej av mig!



Fick svar från vår kära vän mr. brat och han skriver att "Han kommer presentera mina synpunkter så snart som möjligt för politikerna" och att han "skickat vidare mitt mail till nämndens ordförande".

Haha så på måndag får man väl vänta sig att bitchen står å möter oss i receptionen ;P

2008-10-18 @ 15:11:39
URL: http://stilblick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0